Эт жана эт азыктарынын технологиясы
И.Раззаков атн. КМТУ
Институттар
Технологиялык институт
Тамак-аш илими жана технологиялары
Дополнительные
Багыттар боюнча даярдоо
Эт жана эт азыктарынын технологиясы
Эт жана эт азыктарынын технологиясы
Кесиптик иштин объекттери болуп төмөнкүлөр саналат:
колбаса жана жарым фабрикаттарды чыгаруунун технологиясы, этти кайра иштетуунун технологиясы жана тез тоңдурулган жарым фабрикаттарды чыгаруу, бакма канаттууларды кайра иштетүү жана бакма канаттуулар азыктарын өндүрүү
Эт жана эт азыктарынын технологдору колбаса, эт жарым фабрикаттарын, эт консерваларын, пельмен, тоют унун, кургак кан продуктыларын, бал чыгарууну уюштурушат. дарылар.
Бул профилдеги бутуруучулер колбаса, консерва, жарым фабрикаттарды чыгаруучу ишканаларда иштей алышат.
И.Раззаков атн. КМТУ Институттар Технологиялык институт Тамак-аш илими жана технологиялары Дополнительные Багыттар боюнча даярдоо Эт жана эт азыктарынын технологиясы
Эт жана эт азыктарынын технологиясы
Кесиптик иштин объекттери болуп төмөнкүлөр саналат:
колбаса жана жарым фабрикаттарды чыгаруунун технологиясы, этти кайра иштетуунун технологиясы жана тез тоңдурулган жарым фабрикаттарды чыгаруу, бакма канаттууларды кайра иштетүү жана бакма канаттуулар азыктарын өндүрүү
Эт жана эт азыктарынын технологдору колбаса, эт жарым фабрикаттарын, эт консерваларын, пельмен, тоют унун, кургак кан продуктыларын, бал чыгарууну уюштурушат. дарылар.
Бул профилдеги бутуруучулер колбаса, консерва, жарым фабрикаттарды чыгаруучу ишканаларда иштей алышат.