И.Раззаков атн. КМТУ Институттар Технологиялык институт Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы Жаңылык
18-мартта КМТУда «Ачык эшиктер куну» откорулду. Институттун фаэсинде “Сут жана сут азыктарынын технологиясы”, ”Эт жана эт азыктарынын технологиясы”,”Нан, макарон жана кондитер азыктарынын технологиясы”, ”Тамак-аш биотехнологиясы”…
Бүгүн ТППП кафедрасынын кызматкерлери Мусульманова М.М., Мамбетова А.Ш., Джамакеева А.Д., Касымова Ч.К., Дуйшенбек к. Н., Абдылдаева А.Б., КР жогорку кеспитик билим берүү программасын, НААРдын стандартуу аккрелитациялоо программасын…
16-февралда Куленбекова А.С., Дуйшенбек к. Н., Салиева З.Т. Кара-Балта шаарындагы М. Т. Ибрагимов атындагы техника-экономикалык колледжине барышып, «Сут жана сут азыктарынын технологиясы», «Нан, кондитер жана макарон азыктарынын…