Окуу иштери
И.Раззаков атн. КМТУ
Институттар
Технологиялык институт
Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы
Окуу иштери
"Тамак-аш илими жана технологиялары" кафедрасына күндүзгү окуу формасы боюнча бекитилген сабактардын тизмеси (бакалавриат - 59 сабак, магистр - 28 сабак):
- Сүт жана сүт азыктарынын жалпы технологиясы
- Эт жана эт азыктарынын жалпы технологиясы
- Органолептикалык изилдөө
- Чийки зат (Этти кайра иштетүүнүн физикалык – химиялык жана биохимиялык негиздери)
- Кесиптик технология I (Союлган малдын азыктарын кайра иштетүү технологиясы)
- Кесиптик технология II ( Муздаткыч технологиясы)
- Эт тармагынын жабдуулары
- Таңгактоо технологиясы
- Тамак-аш өнөр жайын туруктуу өндүрүү
- Кесиптик технология III (Эт азыктарынын технологиясы)
- Жаңы эт азыктарын иштеп чыгаруу
- Долбоор (Илимий жана долбоорлорду изилдөө)
- Май азыктарынын жалпы технологиясы
- Окуу практикасы
- Киришүү практикасы
- Эт консерва өндүрүүнүн технологиясы
- Чийки эт кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
- Технологияга киришүү (Мал чарбачылыгынын негиздери)
- Сапатты башкаруу
- Тамак-аш микробиологиясы II
- Тамак-аш азыктарынын сапаттарын химиялык текшерүү
- Кесиптик технология I (Нак сүт азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технология II (Сыр өндүрүшүнүн технологиясы)
- Кесиптик технология III (Каймак майдын технологиясы)
- Сүт тармагынын жабдуулары
- Сүт консерва өндүрүүнүн технологиясы
- Чийки сүттү кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
- Даяр сүт азыктарынын сапатын текшерүү
- Даяр эт азыктарынын сапатын текшерүү
- Технологияга киришүү (Тамак-аш азыктарынын технологиясынын теориясынын негиздери)
- Өсүмдүк тамак-аш илимине киришүү (Өсүмдүк чийки материалдарды жыйгандан кийинки кайра иштетүү технологиясы)
- Илимий изилдөө негиздери
- Чийки зат (Нан, макарон жана кондитер өнөр жайынын чийки заттарынын курамы жана касиеттери)
- Кесиптик технологиясы I (Нан жана нан азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технологиясы II (Сыр өндүрүшүнүн технологиясы)
- Кесиптик технологиясы III (Каймак майдын технологиясы)
- Сүт тармагынын жабдуулары
- Сүт консерва өндүрүүнүн технологиясы
- Чийки сүттү кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
- Даяр сүт азыктарынын сапатын текшерүү
- Даяр эт азыктарынын сапатын текшерүү
- Технологияга киришүү (Тамак-аш азыктарынын технологиясынын теориясынын негиздери)
- Өсүмдүк тамак илимине киришүү (Өсүмдүк чийки материалдарды жыйгандан кийинки кайра иштетүү технологиясы)
- Илимий изилдөө негиздери
- Чийки зат (Нан, макарон жана кондитер өнөр жайынын чийки заттарынын курамы жана касиеттери)
- Кесиптик технологиясы I (Нан жана нан азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технологиясы II (Макарон азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технологиясы III (Кондитер азыктарынын технологиясы)
- Нан, макарон жана өнөр жай үчүн жабдуулар
- Илимий изилдөөнүн негиздери
- Нан, кондитердик жана макарон азыктарынын жаңы түрлөрүн иштеп чыгуу
- Технологияга кириштүү (Мал чарбачылыгынын негиздери)
- Жаныбарлардан алынган тамак-аш азыктарынын илимине киришүү (чийки сүттү кайра иштетүүнүн илимий негиздери)
- Биотехнологиянын негиздери
- Өндүрүштүк микроорганизмдердин штаммын алуунун жолдору
- Тамак-аш азыктарынын жана азык-түлүк чийки затынын коопсуздугу
- Тамактануу илими жана функционалдык тамак-аш компоненттери
- Жаныбарлардан алынган тамак-аш азыктарынын илимине киришүү (Айыл чарба жаныбарларынын анатомия жана гистологиясы)
- Чийки зат (Чийки сүттүн курамы жана касиети)
- Туруктуу өндүрүш
- Жаңы сүт азыктарын иштеп чыгаруу
- Метрология, стандарттоо жана тастыктоо / Тамак-аш өндүрүүдөгү метрология, стандарттоо жана тастыктоо
- Азык–түлүк чийки заттарынын жана тамак – аш азыктарынын коопсуздугу
- Технологиялык жабдыктар
- Тамак–аш ишканаларындагы сапатты башкаруу
- Макарон азыктарын өндүрүүнүн технологиясы (курстук проекти)
- Азыктык жана биологиялык активдүү кошулмалар
- Ишканаларды долбоорлоонун негиздери
- Өндүрүштөгү продуценттердин биотехнологиясы
- Кычкыл сүт азыктарын өндүрүүдөгү биотехнологиянын негиздери
- Ачытуу өндүрүшүндөгү биотехнологиянын негиздери
- Өндүрүштүк практика
- Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (кычкыл сүт)
- Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (ачытуу)
- Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (нан)
- Клеткалардын биотехнологиясы
- Биологиялык активдүү кошулмаларды алуунун технологиясы
"Тамак-аш илими жана технологиялары" кафедрасы
И.Раззаков атн. КМТУ Институттар Технологиялык институт Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы Окуу иштери
"Тамак-аш илими жана технологиялары" кафедрасына күндүзгү окуу формасы боюнча бекитилген сабактардын тизмеси (бакалавриат - 59 сабак, магистр - 28 сабак):
- Сүт жана сүт азыктарынын жалпы технологиясы
- Эт жана эт азыктарынын жалпы технологиясы
- Органолептикалык изилдөө
- Чийки зат (Этти кайра иштетүүнүн физикалык – химиялык жана биохимиялык негиздери)
- Кесиптик технология I (Союлган малдын азыктарын кайра иштетүү технологиясы)
- Кесиптик технология II ( Муздаткыч технологиясы)
- Эт тармагынын жабдуулары
- Таңгактоо технологиясы
- Тамак-аш өнөр жайын туруктуу өндүрүү
- Кесиптик технология III (Эт азыктарынын технологиясы)
- Жаңы эт азыктарын иштеп чыгаруу
- Долбоор (Илимий жана долбоорлорду изилдөө)
- Май азыктарынын жалпы технологиясы
- Окуу практикасы
- Киришүү практикасы
- Эт консерва өндүрүүнүн технологиясы
- Чийки эт кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
- Технологияга киришүү (Мал чарбачылыгынын негиздери)
- Сапатты башкаруу
- Тамак-аш микробиологиясы II
- Тамак-аш азыктарынын сапаттарын химиялык текшерүү
- Кесиптик технология I (Нак сүт азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технология II (Сыр өндүрүшүнүн технологиясы)
- Кесиптик технология III (Каймак майдын технологиясы)
- Сүт тармагынын жабдуулары
- Сүт консерва өндүрүүнүн технологиясы
- Чийки сүттү кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
- Даяр сүт азыктарынын сапатын текшерүү
- Даяр эт азыктарынын сапатын текшерүү
- Технологияга киришүү (Тамак-аш азыктарынын технологиясынын теориясынын негиздери)
- Өсүмдүк тамак-аш илимине киришүү (Өсүмдүк чийки материалдарды жыйгандан кийинки кайра иштетүү технологиясы)
- Илимий изилдөө негиздери
- Чийки зат (Нан, макарон жана кондитер өнөр жайынын чийки заттарынын курамы жана касиеттери)
- Кесиптик технологиясы I (Нан жана нан азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технологиясы II (Сыр өндүрүшүнүн технологиясы)
- Кесиптик технологиясы III (Каймак майдын технологиясы)
- Сүт тармагынын жабдуулары
- Сүт консерва өндүрүүнүн технологиясы
- Чийки сүттү кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
- Даяр сүт азыктарынын сапатын текшерүү
- Даяр эт азыктарынын сапатын текшерүү
- Технологияга киришүү (Тамак-аш азыктарынын технологиясынын теориясынын негиздери)
- Өсүмдүк тамак илимине киришүү (Өсүмдүк чийки материалдарды жыйгандан кийинки кайра иштетүү технологиясы)
- Илимий изилдөө негиздери
- Чийки зат (Нан, макарон жана кондитер өнөр жайынын чийки заттарынын курамы жана касиеттери)
- Кесиптик технологиясы I (Нан жана нан азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технологиясы II (Макарон азыктарынын технологиясы)
- Кесиптик технологиясы III (Кондитер азыктарынын технологиясы)
- Нан, макарон жана өнөр жай үчүн жабдуулар
- Илимий изилдөөнүн негиздери
- Нан, кондитердик жана макарон азыктарынын жаңы түрлөрүн иштеп чыгуу
- Технологияга кириштүү (Мал чарбачылыгынын негиздери)
- Жаныбарлардан алынган тамак-аш азыктарынын илимине киришүү (чийки сүттү кайра иштетүүнүн илимий негиздери)
- Биотехнологиянын негиздери
- Өндүрүштүк микроорганизмдердин штаммын алуунун жолдору
- Тамак-аш азыктарынын жана азык-түлүк чийки затынын коопсуздугу
- Тамактануу илими жана функционалдык тамак-аш компоненттери
- Жаныбарлардан алынган тамак-аш азыктарынын илимине киришүү (Айыл чарба жаныбарларынын анатомия жана гистологиясы)
- Чийки зат (Чийки сүттүн курамы жана касиети)
- Туруктуу өндүрүш
- Жаңы сүт азыктарын иштеп чыгаруу
- Метрология, стандарттоо жана тастыктоо / Тамак-аш өндүрүүдөгү метрология, стандарттоо жана тастыктоо
- Азык–түлүк чийки заттарынын жана тамак – аш азыктарынын коопсуздугу
- Технологиялык жабдыктар
- Тамак–аш ишканаларындагы сапатты башкаруу
- Макарон азыктарын өндүрүүнүн технологиясы (курстук проекти)
- Азыктык жана биологиялык активдүү кошулмалар
- Ишканаларды долбоорлоонун негиздери
- Өндүрүштөгү продуценттердин биотехнологиясы
- Кычкыл сүт азыктарын өндүрүүдөгү биотехнологиянын негиздери
- Ачытуу өндүрүшүндөгү биотехнологиянын негиздери
- Өндүрүштүк практика
- Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (кычкыл сүт)
- Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (ачытуу)
- Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (нан)
- Клеткалардын биотехнологиясы
- Биологиялык активдүү кошулмаларды алуунун технологиясы
"Тамак-аш илими жана технологиялары" кафедрасы