Исхак Раззаков атындагы Кыргыз мамлекеттик техникалык университети

Окуу иштери


"Тамак-аш азыктарын өндүрүү технологиясы" кафедрасына күндүзгү окуу формасы боюнча бекитилген сабактардын тизмеси (бакалавриат - 59 сабак,  магистр - 28 сабак):

  1. Сүт жана сүт азыктарынын жалпы технологиясы
  2. Эт жана эт азыктарынын жалпы технологиясы
  3. Органолептикалык изилдөө
  4. Чийки зат (Этти кайра иштетүүнүн физикалык – химиялык жана биохимиялык негиздери)
  5. Кесиптик технология I (Союлган малдын азыктарын кайра иштетүү технологиясы)
  6. Кесиптик технология II ( Муздаткыч технологиясы)
  7. Эт тармагынын жабдуулары
  8. Таңгактоо технологиясы
  9. Тамак-аш өнөр жайын туруктуу өндүрүү
  10. Кесиптик технология III (Эт азыктарынын технологиясы)
  11. Жаңы эт азыктарын иштеп чыгаруу
  12. Долбоор (Илимий жана долбоорлорду изилдөө)
  13. Май азыктарынын жалпы технологиясы
  14. Окуу практикасы
  15. Киришүү практикасы
  16. Эт консерва өндүрүүнүн технологиясы
  17. Чийки эт кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
  18. Технологияга киришүү (Мал чарбачылыгынын негиздери)
  19. Сапатты башкаруу
  20. Тамак-аш микробиологиясы II
  21. Тамак-аш азыктарынын сапаттарын химиялык текшерүү
  22. Кесиптик технология I (Нак сүт азыктарынын технологиясы)
  23.  Кесиптик технология II (Сыр өндүрүшүнүн технологиясы)
  24. Кесиптик технология III (Каймак майдын технологиясы)
  25. Сүт тармагынын жабдуулары
  26. Сүт консерва өндүрүүнүн технологиясы
  27. Чийки сүттү кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
  28. Даяр сүт азыктарынын сапатын текшерүү
  29. Даяр эт азыктарынын сапатын текшерүү
  30. Технологияга киришүү (Тамак-аш азыктарынын технологиясынын теориясынын негиздери)
  31. Өсүмдүк тамак-аш илимине киришүү (Өсүмдүк чийки материалдарды жыйгандан кийинки кайра иштетүү технологиясы)
  32. Илимий изилдөө негиздери
  33. Чийки зат (Нан, макарон жана кондитер өнөр жайынын чийки заттарынын курамы жана касиеттери)
  34. Кесиптик технологиясы I (Нан жана нан азыктарынын технологиясы)
  35. Кесиптик технологиясы II (Сыр өндүрүшүнүн технологиясы)
  36. Кесиптик технологиясы III (Каймак майдын технологиясы)
  37. Сүт тармагынын жабдуулары
  38. Сүт консерва өндүрүүнүн технологиясы
  39. Чийки сүттү кайра иштетүүнүн жалпы принциптери
  40. Даяр сүт азыктарынын сапатын текшерүү
  41. Даяр эт азыктарынын сапатын текшерүү
  42. Технологияга киришүү (Тамак-аш азыктарынын технологиясынын теориясынын негиздери)
  43. Өсүмдүк тамак илимине киришүү (Өсүмдүк чийки материалдарды жыйгандан кийинки кайра иштетүү технологиясы)
  44. Илимий изилдөө негиздери
  45. Чийки зат (Нан, макарон жана кондитер өнөр жайынын чийки заттарынын курамы жана касиеттери)
  46. Кесиптик технологиясы I (Нан жана нан азыктарынын технологиясы)
  47. Кесиптик технологиясы II (Макарон азыктарынын технологиясы)
  48. Кесиптик технологиясы III (Кондитер азыктарынын технологиясы)
  49. Нан, макарон жана өнөр жай үчүн жабдуулар
  50. Илимий изилдөөнүн негиздери
  51. Нан, кондитердик жана макарон азыктарынын жаңы түрлөрүн иштеп чыгуу
  52. Технологияга кириштүү (Мал чарбачылыгынын негиздери)
  53. Жаныбарлардан алынган тамак-аш азыктарынын илимине киришүү (чийки сүттү кайра иштетүүнүн илимий негиздери)
  54. Биотехнологиянын негиздери
  55. Өндүрүштүк микроорганизмдердин штаммын алуунун жолдору
  56. Тамак-аш азыктарынын жана азык-түлүк чийки затынын коопсуздугу
  57. Тамактануу илими жана функционалдык тамак-аш компоненттери
  58. Жаныбарлардан алынган тамак-аш азыктарынын илимине киришүү (Айыл чарба жаныбарларынын анатомия жана гистологиясы)
  59. Чийки зат (Чийки сүттүн курамы жана касиети)
  60. Туруктуу өндүрүш
  61. Жаңы сүт азыктарын иштеп чыгаруу
  62. Метрология, стандарттоо жана тастыктоо / Тамак-аш өндүрүүдөгү метрология, стандарттоо жана тастыктоо
  63. Азык–түлүк чийки заттарынын жана тамак – аш азыктарынын коопсуздугу
  64. Технологиялык жабдыктар
  65. Тамак–аш ишканаларындагы сапатты башкаруу
  66. Макарон азыктарын өндүрүүнүн технологиясы (курстук проекти)
  67. Азыктык жана биологиялык активдүү кошулмалар
  68. Ишканаларды долбоорлоонун негиздери
  69. Өндүрүштөгү продуценттердин биотехнологиясы
  70. Кычкыл сүт азыктарын өндүрүүдөгү биотехнологиянын негиздери
  71. Ачытуу өндүрүшүндөгү биотехнологиянын негиздери
  72. Өндүрүштүк практика
  73. Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (кычкыл сүт)
  74. Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (ачытуу)
  75. Тамак–аш өндүрүшүндөгү биотехнологиялык процесстер 2 (нан)
  76. Клеткалардын биотехнологиясы
  77. Биологиялык активдүү кошулмаларды алуунун технологиясы

"Тамак-аш азыктарын өндүрүү технологиясы" кафедрасы