Сүт жана сүт азыктарынын технологиясы
И.Раззаков атн. КМТУ
Институттар
Технологиялык институт
Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы
Дополнительные
Багыттар боюнча даярдоо
Сүт жана сүт азыктарынын технологиясы
Кесиптик иштин объекттери болуп төмөнкүлөр саналат:
Сүт жана сүт азыктарынын технологдору сүт, быштак, май, кычкыл сүт, консерваланган жана тоңдурулган азыктарды өндүрүүнү уюштурушат. Бул адистикти бутургендер республикабыздын жана чет елкелердун сут заводдорунда, май жана сыр заводдорунда, балмуздак цехтеринде жана заводдорунда, сут консервалоочу заводдордо иштешет.
И.Раззаков атн. КМТУ Институттар Технологиялык институт Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы Дополнительные Багыттар боюнча даярдоо Сүт жана сүт азыктарынын технологиясы