Окуу-усулдук иштер
И.Раззаков атн. КМТУ
Институттар
Технологиялык институт
Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы
Окуу-усулдук иштер
Окуу-усулдук куралдарды жана иштеп чыгууну пландоожана анын аткарылышы
2018 календардык жылдын окуу-усулдук куралдарды жана иштеп чыгууну пландоо жалпы көлөмү 27.5 п.б.болгон 10 наам түзөт. Факты боюнча көлөмү 27,5 пайыздык 10 наам басылып чыкты, анын 50% көлөмү 4 жана андан көп п.б. болгон иштер түзөт.
ББМжИМ грифи менен төмөнкү авторлордун иштери басылып чыкты:
- Мусульманов М.М., Токтогул кызы Рахат. Микробиология /Микробиология курсу боюнча лабораториялык практикум, Микробиология 2/ 720200 “Биотехнология” багытынын студенттери учун “Адистик микробиология”. Профиль: Тамак-аш биотехнологиясы. Түзгөндөр: Мусульманов М.М., Токтогул кызы Рахат.-Б.: Басмакана “Техник”, 2018.-6.56п.б.
- Супонина Т.А., Болпокеев Э.З. 740200 – «Жаныбарлардан жасалуучу азык түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү» багыты боюнча магистрлер үчүн “Сапатты башкаруу” курсу боюнча практикалык жумушту аткаруунун усулдук көрсөтмөсү. 2 п.б., 2018, Бишкек ш.
- Мамбетова А.Ш., Сабырбекова А., Токтогул кызы Р. 740200 “Жаныбарлардан жасалуучу азык-түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү” багыты боюнча “Сүт жана сүт азыктарынын технологиясы”, “Эт жана эт азыктарынын технологиясы” профилдери үчүн “Тамактануу илими жана тамак-аш функциональдык компоненттери” сабагы боюнча усулдук көрсөтмөсүн кыргыз тилине которуу 4 п.б.
- Касымова Ч.К., Кангелдиева Г.К. 740100 “Өсүмдүктөрдүн чийки заттарынан тамак азыктарын өндүрүү жана анын технологиясы” багыты боюнча, “Нан, макарон жана кондитердик азыктарынын технологиясы” профили үчүн “Нан жана нан азыктарынын технологиясы” сабагына орусча-кыргызча терминологиялык сөздүк. 2 п.б.
Магистранттар үчүн басылып чыккан иштер:
- Супонина Т.А.., Болпокеев Э.З. Статистикалык аспаптар жана тамак-аш азыктарынын сапатын текшерүүнүн ыкмалары/ 740200 «Жаныбарлардан жасалуучу азык түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү» багыты боюнча магистрлер үчүн практикалык иштерди аткарууга усулдук көргөзмө, “Технология жана өндүрүштөрдү башкаруу” программасы. Түзгөндөр Супонина Т.А., Болпокеев Э.З. - .: Басмакана “Техник”, 2018.-6.56п.б.
- Супонина Т.А., Кичигин А.В. Тамак-аш азыктарын кутулоо материалдары үчүн санитардык-гигиеналык талаптар/ 740200 «Жаныбарлардан жасалуучу азык түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү» багыты боюнча магистрлер үчүн практикалык иштерди аткарууга усулдук көргөзмө, “Технология жана өндүрүштөрдү башкаруу” программасы. Түзгөндөр Супонина Т.А., Болпокеев Э.З. - .: Басмакана “Техник”, 2018. - 4п.б.
Окуу-усулдук куралдарды жана иштеп чыгуулардыбасып чыгаруу планы 100% аткарылды.
И.Раззаков атн. КМТУ Институттар Технологиялык институт Тамак-аш азыктарын ондуруунун технологиясы Окуу-усулдук иштер
Окуу-усулдук куралдарды жана иштеп чыгууну пландоожана анын аткарылышы
2018 календардык жылдын окуу-усулдук куралдарды жана иштеп чыгууну пландоо жалпы көлөмү 27.5 п.б.болгон 10 наам түзөт. Факты боюнча көлөмү 27,5 пайыздык 10 наам басылып чыкты, анын 50% көлөмү 4 жана андан көп п.б. болгон иштер түзөт.
ББМжИМ грифи менен төмөнкү авторлордун иштери басылып чыкты:
- Мусульманов М.М., Токтогул кызы Рахат. Микробиология /Микробиология курсу боюнча лабораториялык практикум, Микробиология 2/ 720200 “Биотехнология” багытынын студенттери учун “Адистик микробиология”. Профиль: Тамак-аш биотехнологиясы. Түзгөндөр: Мусульманов М.М., Токтогул кызы Рахат.-Б.: Басмакана “Техник”, 2018.-6.56п.б.
- Супонина Т.А., Болпокеев Э.З. 740200 – «Жаныбарлардан жасалуучу азык түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү» багыты боюнча магистрлер үчүн “Сапатты башкаруу” курсу боюнча практикалык жумушту аткаруунун усулдук көрсөтмөсү. 2 п.б., 2018, Бишкек ш.
- Мамбетова А.Ш., Сабырбекова А., Токтогул кызы Р. 740200 “Жаныбарлардан жасалуучу азык-түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү” багыты боюнча “Сүт жана сүт азыктарынын технологиясы”, “Эт жана эт азыктарынын технологиясы” профилдери үчүн “Тамактануу илими жана тамак-аш функциональдык компоненттери” сабагы боюнча усулдук көрсөтмөсүн кыргыз тилине которуу 4 п.б.
- Касымова Ч.К., Кангелдиева Г.К. 740100 “Өсүмдүктөрдүн чийки заттарынан тамак азыктарын өндүрүү жана анын технологиясы” багыты боюнча, “Нан, макарон жана кондитердик азыктарынын технологиясы” профили үчүн “Нан жана нан азыктарынын технологиясы” сабагына орусча-кыргызча терминологиялык сөздүк. 2 п.б.
Магистранттар үчүн басылып чыккан иштер:
- Супонина Т.А.., Болпокеев Э.З. Статистикалык аспаптар жана тамак-аш азыктарынын сапатын текшерүүнүн ыкмалары/ 740200 «Жаныбарлардан жасалуучу азык түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү» багыты боюнча магистрлер үчүн практикалык иштерди аткарууга усулдук көргөзмө, “Технология жана өндүрүштөрдү башкаруу” программасы. Түзгөндөр Супонина Т.А., Болпокеев Э.З. - .: Басмакана “Техник”, 2018.-6.56п.б.
- Супонина Т.А., Кичигин А.В. Тамак-аш азыктарын кутулоо материалдары үчүн санитардык-гигиеналык талаптар/ 740200 «Жаныбарлардан жасалуучу азык түлүктөрдүн технологиясы жана өндүрүшү» багыты боюнча магистрлер үчүн практикалык иштерди аткарууга усулдук көргөзмө, “Технология жана өндүрүштөрдү башкаруу” программасы. Түзгөндөр Супонина Т.А., Болпокеев Э.З. - .: Басмакана “Техник”, 2018. - 4п.б.
Окуу-усулдук куралдарды жана иштеп чыгуулардыбасып чыгаруу планы 100% аткарылды.