Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы
«Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы» кафедрасы (КТАТ)
«Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы» кафедрасынын башчысы техника илимдеринин кандидаты, доцентти Сатыбалдиева А.М.
Дареги : 720044, Кыргызстан, г. Бишкек, . Ч. Айтматова 66 көч, 1 корпус, каб. 221
Телефон: +996 312 54-43-65
Факс: +966 (312) 54-43-65
E-mail: tolrkoshoeva@kstu.kg
website: www.kstu.kg
«Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы» кафедрасы коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы үчүн адистерди даярдоо күндүзгү жана ДОТ системасын колдонуу менен сырттан окуу формалары аркылуу жүргүзүлөт жана профилдештирилген адистерди төмөнкү багыт боюнча даярдайт:
-740300 “Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы жана аны уюштуруу” багыты боюнча:
- “Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы жана аны уюштуруу”
- “Ресторандардагы жана мейманкана комплекстериндеги азыктардын технологиясы жана аны тейлөөнү уюштуруу
“Мейманкана бизнеси ” багыты боюнча:
- “Мейманкана бизнеси ”
Академиялык даража: "бакалавр"
Окуу формасы : күндүзгү жана сырттан окуу
Окуу мөөнөтү : күндүзгү (4-жыл); сырттан окуу (5-жыл)
2017-жылдан баштап кафедра 740300 – «“Коомдук тамактануу азыктарынын технологиясы жана аны уюштуруу» багыты боюнча «Функционалдык тамак-аш азыктарынын технологиясы» жана "Нутрициология "программасынын алкагында магистрлерди даярдай баштады.
Академиялык даража: "магистр"
Окуу формасы : күндүзгү окуу
Окуу мөөнөтү : 2-жыл
Кафедра жогорку квалификациялуу профессордук-окутуучулар курамы менен камсыздалган: э.и.д.,г.м-и.д Федоров М.В., т.и.к, проф. Кыдыралиев Н.А., т.и.к., доц. Кошоева Т.Р., доцент Акбанова К.А., проф.,т.и.к., улук илимий кызматкер Аксупова А.М., т.и.к., м.а. доцент Сатыбалдиева А.М. ж.б Кафедранын потенциалы: окутуучулар – 10 штаттык кызматкер, анын ичинен –1 экономика илимдеринин доктору; 2 илимдин кандидаты, 5 ага окутуучулар, окутуучу , лаборант жетекчиси, методист, инженер, лаборант. Жана дагы кафедрада: 1 докторант, 4 аспирант бар.
Кафедранын бардык программалары үчүн практиканын бардык түрлөрү, курстук иштер, бакалавриат жана магистратура программалары үчүн бүтүрүү квалификациялык жана магистрдик диссертациялар үчүн усулдук көрсөтмөлөр бар.Кафедранын окуу лабораториялык базасы. Бөлүм дайындалган: 1/112 лекция залы, 5 лаборатория, анын ичинде. 1/154, 1/155 кабинетте «Ресторан бизнеси», «Коомдук тамактануу ишканаларында тейлөөнү уюштуруу» сабактарын өткөрүү үчүн «Мини-ресторан» жаңы лабораториялары ачылды, ошондой эле 1/413 кабинетте химиялык лаборатория жаңыртылды. 1/413 ауддитория Коомдук тамактануу продуктуларынын сапатын изилдөө боюнча.
Кафедра жөнүндө видео ролик , төмөнкү шилтемеге өтүңүз.