Исхак Раззаков атындагы Кыргыз мамлекеттик техникалык университети

Даярдоо багыттары жана профилдери


КМТУнун Окумуштуулар кеңеши тарабынан кабыл алынган билим берүүнүн кредиттик технологиясы (ЕКТС) негизинде окуу процессин уюштуруу жөнүндө жобого ылайык. И.Раззаков пр.No10 30.05.12, ректордун 12.06.12- буйругу менен 2013-жылдан баштап кафедра 2013-жылдан баштап ЖОЖдо даярдалган тиешелүү багыттары боюнча бакалавр жана магистрлерди даярдоого өткөн. бөлүм.

 

БАКАЛАВР

740100 - Өсүмдүк чийки затынан тамак-аш азыктарынын технологиясы жана өндүрүшү
Профиль:
          1. Консервалардын жана тамак-аш концентраттарынын технологиясы
          2. Шарап жасоонун жана ачытуу өндүрүшүнүн технологиясы
          3. Тамак-аш өндүрүшүнүн коопсуздугу жана сапаты

700600 - Стандартташтыруу жана метрология
Профил "Тамак-аш өндүрүшүн стандартташтыруу жана сертификациялоо"

 

МАСГИСТР ИЛИМИЙ ДАРАЖАСЫНДА

740100 – Өсүмдүк чийки затынан тамак-аш азыктарынын технологиясы жана өндүрүшү
Программа: «Консерва жана тамак-аш концентраттарынын технологиясы».

700600 – Стандартташтыруу жана метрология
Программа: "Тамак-аш өндүрүшүн стандартташтыруу жана сертификациялоо"

Мамлекеттик билим берүү стандарттары билим берүү кызматтарын керектөөчүлөрдүн талаптарына жооп берет, анткени алар тилдик, экономикалык жана атайын даярдык үчүн жооптуу дисциплиналарды камтыйт, ошондой эле эмгек практикасын жүргүзүүнү камтыйт.