Индустрия өнөктөштөрү
И.Раззаков атн. КМТУ
Институттар
Технологиялык институт
Консервалоо технологиясы
Дополнительные
Индустрия өнөктөштөрү
Өндүрүш менен байланыш
Кафедра тамак-аш кайра иштетүү боюнча ишканалар менен иштешип жатат: ЖЧК «ПродИмпекс», ЖЧК «Кыргыз Коньягы», ЖЧК «Абдыш-Ата», ЖЧК «Bear Beer», КФХ «Томат КейДжи», Кыргыз Республикасынын Экономика министерлигинин алдындагы стандартташтыруу жана метрология борборлорунда, ЖЧК «Макый-Дан», ЖЧК «Айба», ЖЧК «Желден-Ата», ЖЧК «Токмокплодовощ», ЖЧК «АЮ», ЖЧК «Баркад», ЖЧК «Саамал», КҮ «Найс», ЖЧК «Кыргыз Шампаны», ЖЧК «Берекет», ЖЧК «Бета Иншаат Ятырымжылык», Кыргыз Республикасынын Мамлекеттик Бажы кызматтарында, ЖЧК «Гипермаркет «Фрунзе».
Лабораториялык, практикалык сабактардын көпчүлүк бөлүмү окутуу жана практикалык борбор «Технологдо» өткөрүлөт.
Университет менен жеке сектордун кызматташуу тажрыйбасы
И.Раззаков атн. КМТУ Институттар Технологиялык институт Консервалоо технологиясы Дополнительные Индустрия өнөктөштөрү
Өндүрүш менен байланыш
Кафедра тамак-аш кайра иштетүү боюнча ишканалар менен иштешип жатат: ЖЧК «ПродИмпекс», ЖЧК «Кыргыз Коньягы», ЖЧК «Абдыш-Ата», ЖЧК «Bear Beer», КФХ «Томат КейДжи», Кыргыз Республикасынын Экономика министерлигинин алдындагы стандартташтыруу жана метрология борборлорунда, ЖЧК «Макый-Дан», ЖЧК «Айба», ЖЧК «Желден-Ата», ЖЧК «Токмокплодовощ», ЖЧК «АЮ», ЖЧК «Баркад», ЖЧК «Саамал», КҮ «Найс», ЖЧК «Кыргыз Шампаны», ЖЧК «Берекет», ЖЧК «Бета Иншаат Ятырымжылык», Кыргыз Республикасынын Мамлекеттик Бажы кызматтарында, ЖЧК «Гипермаркет «Фрунзе».
Лабораториялык, практикалык сабактардын көпчүлүк бөлүмү окутуу жана практикалык борбор «Технологдо» өткөрүлөт.